1950 november 30-án huszonegy szarvasi szabómester összefogott, és megalapították a Szirén Szövetkezetet.

Jövőképük a mesterségbeli tudásra, a minőségi munka becsületére támaszkodott, valamint arra a meggyőződésre, hogy a dolgos szarvasiak körében nagy keletje lesz a szépen szabott-varrott, strapabíró, de csinos ruhadaraboknak.

Az 1990-es évektől a Szirén a férfiingek gyártására fókuszál, de a vállalat portfóliójában jelen vannak a női blúzok csakúgy, mint a NATO követelményeket kielégítő, szinte elnyűhetetlen ruházati cikkek.

2000 óta folyamatosan növekszik saját márkás értékesítésünk, hiszen úgy érezzük, elődeink mesterségbeli tudását leginkább elégedett, büszke és fess férfiemberek mindennapi ruházkodásában tudjuk átörökíteni.

A Szirén minőségirányítási rendszere 2005 óta az ISO 9001:2001 szintet képviseli, amit játszva teljesítünk, és ez visszatükröződik termékeink nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő minőségében.

Hagyományos vonalú férfiingeink kifogástalan megjelenést biztosítanak viselőjüknek, ugyanakkor jól mutatnak akkor is, ha a mai korra jellemző, felpörgetett életvitelű fiatalemberek ruhatárába kerülnek.

Az Európai Unió bővítése eredményeként változó piaci környezet az egész vállalatot dinamizálja. Nemzetközi kapcsolataink folyamatosan bővülnek, az európai nagy divatházak részére nyújtott bérmunka szolgáltatások mellett saját márkáinkkal megjelentünk a szlovák piacon, kapcsolatokat építünk további közép-kelet-európai piacok meghódítására.
A folyamatosan növekvő igények kielégítésének bázisát továbbra is magyarországi központunk jelenti, de érdekeltséggel rendelkezünk speciálisan felkészült, külföldi kivitelező üzemekben is.

Divatosság-minőség-egyediség kulcsszavakkal jellemezhető értékeink köré a korszerű piacgazdasági szempontoknak még inkább megfelelő vállalatot szerveztük.

Kollekciók:

Mount Vinson

A Szirén új brandje a kompromisszum mentes igényességet képviseli. A márka az individualista személyiségeket szólítja meg. A nemes anyagok, a különleges kidolgozottság, az egyéni kellékezés és a kis szériák a megjelenésükre mindenekfelett igényes urak ruhatárának díszeivé teszik az egyes ruhadarabokat. Mount Vinson – csúcsvezetőknek, törekvőknek, az élet császárainak!

Tovább a kollekcióhoz
Sansone

A márkanév a Sámson név olasz megfelelője, erőt, férfiasságot és szabadságot sugall.
A Sansone luxus férfiing márka kollekció Antonio Cascavilla tervei alapján készülnek. A formák letisztultak, a vonalvezetés fiatalosan lendületes. Különlegesek a kreatív zsebmegoldások és a francia mandzsetták.

Tovább a kollekcióhoz
Royal

A trendorientált, a urak öltözködését színessé varázsoló Royal ingek minden gardróbot feldobnak, és remekül kombinálhatóak a decens öltönyökkel, valamint a még mindig divatos fekete ruhadarabokkal. A kollekció hagyományos alapmodellekből és elegáns szmoking illetve party modellekből tevődik össze.

Tovább a kollekcióhoz
Riverside

A Riverside a 20-35 éves, kreatív, környezettudatos, szocializált férfiak mindennapi viselete, az érettebbek hétvégi, szabadidő öltözete. Az ingek nagyon kényelmesek, a trendeknek megfelelően enyhén szűkített törzzsel készülnek. Nadrágon kívül is hordhatók, az enyhén ívelt aljú, oldalt sliccelt modellek, készítésükhöz tiszta pamut és más természetes alapanyagokat használunk.

Tovább a kollekcióhoz