Barion Pixel

Minőség és Garancia

Hosszú sorokban sorolhatnánk fel, mit is jelent az igneinkkel szemben támasztott minőségi követelmények fogalma. Hogy mi alapján választunk ki egy – egy modellhez alapanyagokat, a textilt, a cérnát, kiegészítőket. Hogy hogyan kell ezek függvényében megállapítani azt hogy az öltéssűrűség megfelelő legyen. Hogy az ing különböző részeit, milyen varrással érdemes összeállítani. Hogy a folyamatosan változó világban a fejlődő technika mellett mennyire fontos az emberi ofafigyelés és tudás ahhoz, hogy valódi minőséget tudjunk előállítani és merjünk garanciát vállalni termékeinkre.

Mi biztosak vagyunk a tudásunkban, több évtizedes tapasztalatunk birtokában.

Vásárlóink igényeit kielégítve, a legjobb minőséget adjuk. A nálunk vásárolt ingekre ezért garanciát vállalunk.

A Garancia a vásárlástól számított 30 napig érvényes. Elpattant, kifeslett cérnára, leszakadt gombra, és hibás gomblyukra. Természetesen a garancia csak az egyértelmű előállítási hibákra vonatkozik, a helytelen termék használatból adódó hibákra, szakadásokra nem.

Amennyiben ilyen jellegű hibát észlel, juttassa el hozzánk az inget, a vásárlást igazoló számlával. Szakértő munkatársunk megvizsgálja. Ha igazolást nyer, hogy a hiba gyártásból adódóan keletkezett, garantáltan helyre állíjuk!