AKCIÓS ingek, már 3500 Ft-tól! - 20%, -30% vagy akár -50% kedvezmény!

Hímezz egyedileg az ingekbe

A saját neved kezdőbetűi a saját védjegyed is egyben. Mi sem tehetné teljesen egyedivé az ingeidet mint a monogramod.

Ha üzletemberként megjelensz egy ilyen ingben, azt gondolják rólad: – Ez igen! Ez az ember valóban figyel az apró részletekre is, van stílusa! Esetleg ajándéknak szánod barátodnak, kedvesednek?

Ez az ajándék monogramhímzéssel valóban különleges és egyedi lesz!

SLIM INGEK

Szűkítő varrás a hátán nem található, a minimális karcsúsítást az oldalvarrás ívelt vonala biztosítja. A testméret, és mérettáblázatban található ing méret közötti ajánlott különbség 10-12 cm. Azoknak ajánljuk akik a kényelmes viseletet helyezik előtérbe.

ÖSSZES SLIM ING

SLIMFIT INGEK

Karcsúsított törzzsel, hátán szűkítő varrattal. A testméret, és mérettáblázatban található ing méret közötti ajánlott különbség 8-10 cm. Azok válasszák akik kedvelik a karcsú ingeket, de nem szeretik a nagyon testhezálló viseletet.

ÖSSZES SLIMFIT ING

BODYSLIM INGEK

Erősen karcsúsított. Háta szűkítő varrással készül. A testméret, és mérettáblázatban található ing méret közötti ajánlott különbség 6-8 cm. Azoknak ajánljuk akik a testhez simuló minimális kényelmi bőségű viseletet kedvelik.

ÖSSZES BODYSLIM ING

NORMÁL INGEK

Bő fazonú törzzsel készül, a hátán bőséghajtás biztosítja a szabad mozgást. Ezeknél az ingeknél az ajánlott kényelmi bőség ( a testméreten mért bőség, és ingen mért bőség különbözete) 12-14 cm.

ÖSSZES NORMÁL ING

EXTRA INGEK

Bő fazonú törzzsel készül, a hátán bőséghajtás biztosítja a szabad mozgást. Ezeknél az ingeknél az ajánlott kényelmi bőség ( a testméreten mért bőség, és ingen mért bőség különbözete) 12-14 cm. 48-58 cm-es nyakmérettel készülnek.

ÖSSZES EXTRA ING

INGEK EGYEDI IGÉNYEK ALAPJÁN!

Készítsd el saját, egyedi ingedet! Töltsd ki űrlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot!

1 Step 1
Személyes adatok
Ing méretek
Megjegyzés
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right